Ресторантът за пилешки крилца на Папа Луи

Работите в ресторант за пилешки крилца и задачата ви е да взимате поръчки, да изпържите крилцата максимално добре, да им добавяте сосове и да ги подредите по най-апетитния начин преди да ги сервирате. Играта е част от поредицата за ресторантите на Папа Луи. Новото в тази част е възможността да изграждате свой собствен герой и да му променяте външния вид. Запазени са декорациите на ресторанта и мини игрите между отделните нива. Декорациите помагат за по-добри резултати та не ги пренебрегвайте!

Информация

Играта се играе изцяло с мишката и общо взето изисква добра координация за да можете да смогвате.

Клиентите пристигат в ресторанта ви и се отправят към гишето за приемане на поръчки (order station). Там съставяте билет за всяка поръчка и клиента се отправя към опашката от чакащи за да му сервирате храната. Добра идея е да декорирате ресторанта с различни предмети за да има с какво да се забавляват посетителите ви и да постигате по-добри резултати при сервирането на храната (всички са по-доволни когато са имали с какво да се занимават докато чакат).

След приемането на поръчката започва нейното изпълнение. Първата стъпка е станцията за пържене (fry station) - тук пържите крилцата и ги приготвяте за декориране и сервиране. Хванете някой от чакащите билети и в долният му край ще видите колко крилца трябва да изпържите за да изпълните поръчката. Хванете крилца от чинията и ги поставете в кошницата на някой от свободните фритюрници. Изберете колко точно да се поставят вътре и това е - от тук нататък започва пърженето, а вие чакате да станат готови (през това време можете да правите други неща по другите станции). Перфектно изпържените крилца трябва да се извадят от фритюрника точно когато зеленият индикатор достигне до бялата линия (вляво от кошницата). За да ги извадите ги хванете с мишката и ги завлечете до зелената област долу вдясно, а ако са прегорели ги завлечете до червената област долу вляво.

Когато имате изпържени крилца е време да ги овкусите и декорирате. За това и следващата стъпка в приготвянето им е добавянето на сосове (sauce station). Погледнете билета за да видите какъв сос е поръчал клиента (в долният край на билета) - примерно ако е поръчал BBQ трябва да вземете бутилката със същият надпис и да добавите такова количество, колкото е броят на крилата. Следва разбъркване, а това става като натискате бутоните по купата когато индикаторите са изцяло зелени (това ви гарантира перфектно разбъркване).

Вече всичко е готово за подреждане на чинията и сервиране. Време е да се отправим към станцията за декорации (build station) и да се постараем поръчката да изглежда максимално красиво. Следвайте обозначителните линии в чинията и подреждайте продуктите според тях - това ви гарантира максимално количество точки за декорация и съответно максимално доволни клиенти. Сложете всички поръчани добавки, натиснете зеленият бутон за OK, завлечете билета на мястото му върху таблата и изчакайте клиента да опита и оцени вашето кулинарно произведение.

Доволните хора ви оставят бакшиши и билети за участие в мини игрите. Използвайте спечелените пари за да декорирате залата за чакане или да подобрявате различни неща по станциите за приготвяне на храната (всичко се купува от магазина чрез бутона Visit Shop). В краят на всеки работен ден имате правото да участвате в мини игри, но те са допълнение и не сте длъжни да ги играете. За всяка мини игра ви трябва по един билет (игрите не водят до пренасочване към други сайтове - играете ги на място).
  • Готвене
  • Симулатори
Дата на добавяне: 2012-07-20 17:44:55 EEST
Играна (пъти): 12367