Ресторанта за тако на Папа Луи (Papa's Taco Mia!

Папа Луи развива бизнеса си с нов ресторант за тако и вие трябва да го управлявате. Приемате поръчки, приготвяте месото и правите тако, като с течение на времето отключвате нови заливки и сосове. Можете да внасяте подобрения в интериора на ресторанта, кухнята и героят ви, като използвате трудно спечелените пари от бакшиши. От време на време ви посещава и местния критик - ако успеете да го впечатлите ще получите Син Медал, а медала ви гарантира по-големи приходи от бакшиши през следващите дни.

Информация

Както всяка игра от поредицата за ресторантите на Папа Луи и тук ресторанта е разделен на няколко секции:

Order station - тук пристигат новите клиенти и записвате поръчките им. За да приемете поръчка натиснете бутона Take order - така клиента ще каже какво иска, а всичко изброено ще се запише на специален билет. Имайте предвид, че записването на нова поръчка отнема време и ако едновременно с това правите други неща трябва добре да прецените кога ще имате възможност да обслужите нов клиент.

Grill Station - тук се приготвя месото. Хванете с мишката тиган с нарязано месо и го поставете на някой от свободните котлони. Гледайте скалата в дясната част на тигана - когато достигне до средната (синята) зона хванете лъжицата и я завлечете до тигана за да се разбърка съдържанието му. Когато скалата се напълни хванете отново тигана с мишката и го завлечете до правилната иконка (според това дали такото е поръчано като Hard, Soft и т.н.т - в началото всички поръчки са за Hard).

Build station - тук се добавят сосове и се декорира крайният продукт. Прегледайте какво е изписано на билета и слагайте различните добавки в реда на изписването им (билета се чете отдолу нагоре). Когато хванете зеленчук движете мишката наляво и надясно за да се разпръсне равномерно. Същото важи и за сосовете. Когато сте готови натиснете бутона Finish и завлечете билета на определеното за него място на таблата - така ще сервирате храната на клиента и малко по-късно ще научите мнението му за вашето представяне.

Клиента оценява колко време е чакал докато му вземете поръчката, колко добре е приготвено месото (т.е. дали сте го обърнали точно на време и дали сте го махнали от огъня когато е трябвало), колко равномерно са разпръснати зеленчуците и сосовете, дали добавките са поставени в правилният ред и колко общо е чакал за да получи сандвича си. Доволните клиенти ви оставят бакшиш, а спечелените пари можете да използвате в магазина за подобряване на интериора. Част от подобренията са полезни за приготвянето на сандвичите (примерно звънеца за вратата ви предупреждава със звуков сигнал при пристигането на нов клиент), но предмети като щанда за вестници подобряват точките за чакане на поръчката и определено си заслужават инвестицията когато клиентите станат повече.
  • Готвене
  • Симулатори
Дата на добавяне: 2012-03-18 02:59:19 EET
Играна (пъти): 4719