Палачинките на Папа Луи (Papa's Pancakeria)

Ако обичате да правите палачинки то тази игра определено е за вас. Тук ръководите малка закусвалня в която правите палачинки, приемате поръчки и поддържате клиентите доволни. Ако клиентите са щастливи ви оставят бакшиш, ако не са доволни... разберете сами. Работите на няколко места едновременно - приемате поръчки (клиентите не трябва да чакат), приготвяте палачинките и ги украсявате. За всеки клиент имате билетче на което е записана поръчката му и при сервиране билетчето трябва да е на таблата. Играта е част от поредицата за ресторантите на Папа Луи - ако ви е харесала можете да намерите и останалите игри от тази поредица в раздела "Готвене".

Информация

ВНИМАНИЕ: В началото на играта има 15 секунди реклама. Изчакайте да приключи рекламата и натиснете бутона Play Game в долния десен ъгъл.

В долният край на екрана имате 4 бутончета: за приемане на поръчки; за отделението с котлони и за отделението за украси. Четвъртият бутон е за отделението за напитки, но то става активно когато сте на 15-то ниво. Докато палачинките са на котлоните и се пекат можете да приемате други поръчки или да декорирате вече готови палачинки. Внимавайте да обработвате билетите в реда на постъпването им за да не карате клиентите да чакат.

Когато палачинките се пекат можете да движите мишката върху тях за да гледате до каква степен са готови. Вляво на всяка палачинка има индикатор коя страна колко е опечена, като индикатора се използва по следният начин: от долният край до средата показва степента на опичане на едната страна, а от средата до горният край - степента на опичане на другата страна. Когато индикатора си промени цвета от зелено на бледо оранжево то палачинката трябва да се обърне или да се махне. След няколко нива ще имате достатъчно пари за да си купите аларми, които да ви уведомяват кога палачинките са готови за обръщане.

Проверявайте редовно в магазина какви нови декорации можете да закупите и четете описанията им. Повечето декорации имат положителен ефект върху представянето ви в играта, някои са просто декорации, а други правят клиентите по-щастливи и доволни от обслужването и съответно оставят по-големи бакшиши. Много е полезно да си закупите звънец за входната врата (уведомява ви кога е пристигнал нов клиент) и аларми на котлоните (уведомяват ви кога палачинките са готови за обръщане или за махане от котлоните). След 15-то ниво е полезно да си закупите машината за наливане на напитки, въпреки че не ви спестява цялата работа по наливането и все още се налага да слагате "на ръка" поръчаните допълнения.

При напускане на играта използвайте бутона QUIT в горната й част - така си гарантирате, че ще се запише до къде сте стигнали и следващия път можете да продължите от там!!
  • Готвене
  • Симулатори
  • Препоръчани
Дата на добавяне: 2012-03-14 17:23:19 EET
Играна (пъти): 7246