Проблеми със сайта
Тук описвайте всички срещнати проблеми при използването на сайта.
Правила на форума
Проверете често задаваните въпроси преди да ни попитате как да използвате социалната мрежа.
Проверете често задаваните въпроси преди да ни попитате как да използвате социалната мрежа.
Re: Един бърз тест
от Dark Angel » 10 Апр 2012, 15:50
Dark Angel написа:
Бях зарязала сайта на "Блог" , след това натиснах на "Общност". Показа ми данните за вход, натиснах на форум, бях си логната вече, след това пак на "Блог" и вече си бях логната и там.
Пак стана същото.

- Dark Angel
-
09 Апр 2012, 13:21 - Местоположение: It's a secret.
от emoto » 10 Апр 2012, 16:25
забравих да кажа, че трябва да излезеш от акаунта си и пак да влезеш
- Dark Angel
-
09 Апр 2012, 13:21 - Местоположение: It's a secret.
от BamBoo » 10 Апр 2012, 18:05
emoto написа:Мдам, днес таман си мислех, че ако влезеш някой ден първата работа ще е да кажеш за on-line надписитеИ до сега ги зяпам как да ги направя по-четими и да са малко по-добре позиционирани... Но хората правилно са казали, че тигрите дебнат в засада та ме издебна преди да съм ги оправил
И добре дошла - радвам се да те видя отново на линия
Ти затова ли никакво предизвестие, че си отворил сайта за посещение само и само да не започна да мрънкам още в началото

И добре заварили, ама очаквах .. по-така посрещане, поне едно живо изпълнение на „Ой, Тигре, тигре“

от emoto » 10 Апр 2012, 18:20
BamBoo написа:emoto написа:Мдам, днес таман си мислех, че ако влезеш някой ден първата работа ще е да кажеш за on-line надписитеИ до сега ги зяпам как да ги направя по-четими и да са малко по-добре позиционирани... Но хората правилно са казали, че тигрите дебнат в засада та ме издебна преди да съм ги оправил
И добре дошла - радвам се да те видя отново на линия
Ти затова ли никакво предизвестие, че си отворил сайта за посещение само и само да не започна да мрънкам още в началотоХубаво, онлайн табелката ще я преглътна и без това едва я виждам, ама поне линковете към други сайтове ги направи да се отварят в нов таб, ако може.
И добре заварили, ама очаквах .. по-така посрещане, поне едно живо изпълнение на „Ой, Тигре, тигре“![]()
Еми ако влизаше в скайп по-често от веднъж на 24223 години щеше да си прочетеш предизвестието

Re: Проблеми със сайта
от emoto » 10 Апр 2012, 20:11
Такаа - форума си има нова табелка за on-line потребителите, а аз се мащам, че само искате разни неща
(лошо няма де)
Оправени са картинките за подписите и имаме опция да си форматираме автоматично мненията... За момента с това се изчерпват проблемите

Оправени са картинките за подписите и имаме опция да си форматираме автоматично мненията... За момента с това се изчерпват проблемите

Re: Проблеми със сайта
от emoto » 30 Сеп 2012, 20:09
Днес сайта беше недостъпен за няколко часа поради срив в системата на БТК. За сега изглежда, че проблема е решен и всичко работи отново на пълни обороти. Извинявам се на потърпевшите
28 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3